Sos Z Indyka

Sos Z Indyka
Sos z indyka może być tylko sos, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 27g białka, 34g tłuszczu, oraz w sumie 472 kalorie. Ten przepis służy 5 i kosztuje $1.21 za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 20 minut. Udaj się do sklepu i odbierz czosnek, cebulę, skrzydełka z indyka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Prosty pieczony indyk z bogatym sosem indyczym, Miso-natarty Indyk z sosem z indyka, oraz Sos Z Indyka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Włożyć skrzydełka indyka* do małej patelni i upiec je, aż staną się złotobrązowe, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrzydełka Z IndykaSkrzydełka Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
4
Podgrzać 3 łyżki oliwy z oliwek w dużym garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
StadoStado
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
5
Dodaj cebulę, marchew, czosnek, zioła, i pieprz i gotować przez 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
MarchewMarchew
CzosnekCzosnek
ZiołaZioła
CebulaCebula
6
Dodać skrzydełka z indyka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrzydełka Z IndykaSkrzydełka Z Indyka
7
Wlać trochę wody do patelni i zeskrobać wszystkie rumiane kawałki na dnie; dodać to do garnka. Wszystko w garnku przykryj zimnym
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
GarnekGarnek
8
woda o 1 cal i doprowadzić do wrzenia, odtłuszczając pianę, która unosi się na powierzchnię. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez około 1 1/2 do 2 godzin. Odcedzić ciała stałe i wyrzucić. Wytrzeć garnek i umieścić go na średnim ogniu. Roztopić masło z pozostałymi 2 łyżkami oliwy z oliwek i dodać mąkę. Zasmażkę gotować, często mieszając, aż uzyska złoty kolor. Powoli trzepać w napięty czas uważając, aby wypracować wszelkie grudki. Gotować, aż sos zgęstnieje, o 10 do 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SOSSOS
StadoStado
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
GarnekGarnek
9
* Uwaga kucharza: Dodaj również kręgosłup i szyję z indyka, który grillujesz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała TurcjaCała Turcja
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 20 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia19
Magazyn