Need a deser bezmleczny i wegetariański? Ciasto miodowe na Nowy Rok może być spektakularny przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 373 kalorie. Ten przepis służy 10. Na 2,56 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Sylwester wydarzenie. 18 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz niebieloną mąkę, miód, zmielony kardamon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Noworoczne ciasto ryżowe, Czerwony aksamitny tort i Szczęśliwego Nowego Roku, oraz Nian Gow (sticky Chinese New Year ' s Cake) dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
Pierwszy zestaw składników wymieszać w misce i ustawić aside.In Robot kuchenny ubić jajka z cukrem, miodem i olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala