Sos z chorizo i suszonych wiśni
Chorizo-i-suszone Cherry Dressing może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Na 1,79 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. Jedna porcja zawiera 504 kalorie, 15g białka, oraz 23G tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz bulion z kurczaka, jajka, szałwię i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 20 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sałatka z rukolą, suszoną wiśnią i dzikim ryżem z sosem cytrynowym, Sałatka z brokułami, suszoną wiśnią, białą fasolą, nasionami słonecznika i kremowym sosem bazyliowym, oraz Indyk szkliwiony wiśniami z suszonym farszem wiśniowo-jabłkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Saut kiełbasa na gorącym oleju w dużej patelni na średnim ogniu 4 do 5 minut lub aż rumiane; odcedzić.
Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu; dodać seler i cebulę, i smażyć 5 do 6 minut lub aż cebula będzie miękka. Wymieszać z szałwią i podsmażyć 1 minutę.
Wymieszać razem kruchy chleb kukurydziany i bułkę tartą w dużej misce. Wymieszać jajka, 3 składniki, kiełbasę i seler, mieszając do wymieszania. Podzielić mieszaninę chleba kukurydzianego między 1 lekko nasmarowane 13-x 9-calowe naczynie do pieczenia i 1 lekko nasmarowane 8-calowe kwadratowe naczynie do pieczenia.
Piec w 400 przez 45 do 55 minut lub aż zestaw i złoty kolor.