SOS Uniwersalny

SOS Uniwersalny
Uniwersalny sos może być tylko sos, którego szukasz. Ten przepis służy 3 i kosztuje $1.36 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 202 kalorie. Ten przepis jest lubiany przez 181 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz rosół z kurczaka, masło, tymianek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Uniwersalny Rub, Winegret Uniwersalny, oraz Grzanki Uniwersalne dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W robocie kuchennym pulsuj marchewkę aż do podzielenia na szorstkie 1/4-calowe kawałki, około pięciu 1-sekundowych impulsów.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
2
Dodaj seler i cebulę; pulsuj, aż wszystkie warzywa zostaną podzielone na 1/8-calowe kawałki, około pięciu 1-sekundowych impulsów.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
3
Rozgrzać masło w dużym rondlu o grubym dnie na średnim ogniu; gdy pienienie ustąpi, dodać warzywa i gotować, często mieszając, aż zmiękną i dobrze rumiane, o 7 protokół. Zmniejszyć ogień do średniej; wymieszać mąkę i gotować, stale mieszając, aż dokładnie rumiane i pachnące, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
4
Ubijając stale, stopniowo dodawać buliony; doprowadzić do wrzenia, odtłuszczając każdą pianę, która tworzy się na powierzchni. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie i dodać liść laurowy, tymianek, i pieprz; gotować na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż zgęstnieje i zmniejsza się do 3 filiżanek, 20 do 25 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniaki Rdzawe, Pokrojone Na 1-calowe KawałkiZiemniaki Rdzawe, Pokrojone Na 1-calowe Kawałki
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
5
Odcedzić sos przez sitko o drobnych oczkach do czystego rondla, naciskając na ciała stałe, aby uzyskać jak najwięcej płynu; wyrzucić ciała stałe. Przyprawy wyregulować solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, PokruszonychPo 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
Ciepła, Mocna Parzona KawaCiepła, Mocna Parzona Kawa
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
6
Podawać natychmiast lub przechowywać w szczelnym pojemniku i przechowywać w lodówce do tygodnia lub zamrażać; podgrzać przed podaniem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia11
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn