SOS Tomatillo
Need a jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały sos 30? SOS Tomatillo może być ogromny przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 60 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 48 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Nie Wiele osób zrobiło ten przepis, a 2 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Jeśli masz oliwę z oliwek, pieprz, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to SOS Tomatillo, SOS Tomatillo, oraz Sos Barbecue Tomatillo.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Na blasze do pieczenia ułożyć pomidory, czosnek, cebulę i jalapeno. Warzywa wymieszać z olejem, solą i pieprzem. Upiec warzywa, aż Tomatillo włączyć ciemnozielony kolor i cebuli złoty brąz, o 30 protokół.
Niech warzywa ostygną lekko. Czosnek obieramy i wszystkie składniki przekładamy do blendera. Zmiksować na gładką masę, około 1 minuty.
Dodać sok z limonki i posypać solą i pieprzem.
SOS tomatillo można przygotować 1 dzień wcześniej, przykryć i schłodzić.