Sos Sałatkowy Miodowo-Makowy

Sos Sałatkowy Miodowo-Makowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj miód-makowy sos sałatkowy spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 240 kalorii. Na 54 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, sól koszerna, musztarda dijon, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Sałatka cytrusowa z sosem Makowo-miodowym, Diane Sałatka z kurczakiem z sosem sałatkowym miodowo-makowym, oraz Jagodowa Sałatka z awokado i jarmużu z miodowo-limonkowym sosem makowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej, nieaktywnej misce umieścić ocet, miód, musztardę, mak i sól, doprawić pieprzem i ubić do połączenia. Podczas ciągłego ubijania powoli dodawać olej, aż do całkowitego włączenia. Jeśli nie podasz natychmiast, przechowuj opatrunek w lodówce w pojemniku z ciasną pokrywką przez okres do 2 tygodni.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakowiecMakowiec
MusztardaMusztarda
OcetOcet
PieprzPieprz
MiódMiód
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia6
Magazyn