Sos pomidorowy pieprzowo-Oliwkowy
Sos pomidorowy pieprzowo-Oliwkowy może być tylko sosem, którego szukasz. Ten bezglutenowy, cały 30, i wegańskie przepis służy 8 i koszty 47 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 73 kalorie, 2G białka, oraz 3G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Mieszanka 2 papryka, cebula, pieprz płatki, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Z łyżeczką wynik 60%, to danie jest solidne. Spróbuj Sos pomidorowy pieprzowo-Oliwkowy, Łosoś z papryką w sosie oliwkowym, oraz Pikantny sos pomidorowo-oliwkowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 10-calowej patelni, rozgrzać olej na średnim ogniu.
Dodać cebulę, czosnek i paprykę; gotować 4 do 5 protokół, często mieszając, aż chrupiące-miękkie. Wymieszaj pomidory, pastę pomidorową i płatki pieprzu, rozbijając pomidory łyżką.
Zmniejszyć ogień; gotować na wolnym ogniu 20 do 25 minut, mieszając od czasu do czasu, aż zgęstnieje. Wymieszać z oliwkami.
Podawać na pieczonego kurczaka lub ryby lub gotowanego makaronu według uznania.