SOS Pomidorowo-Wiśniowy Smażony
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na sos, więc spróbuj smażonego sosu pomidorowego Cherry. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 128 kalorii. Na 3,41 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 8 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Jest dostarczany przez SippitySup. Udaj się do sklepu i podnieś ząbki czosnku, oliwę z oliwek, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowity spoonacular wynik 97%. Podobne przepisy to Smażone Gnocchi Z Sosem Pomidorowym Z Estragonu, Smażony bakłażan i wieprzowina w sosie pomidorowym na ryżu, oraz Kotlety wieprzowe bez kości z sosem pomidorowo-szałwiowym.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużym ciężkim dnie lub żeliwnej patelni ustawionej na dużym ogniu.
Dodaj cebulę i czosnek, pozwalając skwierczeć chwilę. Następnie obniżyć ciepło do średniego. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż zmiękną, o 5 protokół.W międzyczasie umieść 1 funt pomidorów koktajlowych w misce miski robota kuchennego Pulse 3-4 razy, aż grubo posiekane.
Przelej do miski i powtórz jeszcze 2 razy z pozostałymi pomidorami.
Dodaj posiekane pomidory na patelni z cebulą.
Dodać płatki czerwonej papryki. Dusić, często mieszając, aż utworzą sos, o 15-20 minut.
Zdjąć z ognia i wymieszać z bazylią.
Dodać sól i pieprz do smaku i podawać z makaronem lub gnocchi.Greg Henry pisze blog o jedzeniu Sippity Sup-Serious Fun Food i przyczynia się do piątkowej kolumny na temat rozrywki dla tylnego palnika w Key Ingredient. Jest aktywny w społeczności blogów kulinarnych i popularnym prelegentem na IFBC, Food Buzz Festival i Camp Blogaway.
Prowadził pokazy gotowania w Panamie i Kostaryce, a także
podróżował tak daleko, jak Norwegia, aby promować Podróże Kulinarne. On
SupFollow the table Set on Twitter @TheTable
SetLike Sippity Sup na Facebooku poszukaj Książki Grega pikantne ciasta już w listopadzie 2012, od Ulysses Press