Sos pieczarkowy do makaronu (Niskosodowy)

Sos pieczarkowy do makaronu (Niskosodowy)
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na sos, więc spróbuj sosu grzybowego do makaronu (o niskiej zawartości sodu). Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 178 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 1,87 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz mielony pieprz, boczniak, grzyb portabella i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Sos Barbecue Lynchburg (Niskosodowy), Easy Weeknight Pasta: makaron z kiełbasą i sosem grzybowym, oraz Pasta con Champiñones (makaron z sosem grzybowym).
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia1
Magazyn