Mamusia Anderson ' s Oyster Dressing jest pescatarian przepis z 12 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 248 kalorii. Na 1,16 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać herbed farsz kostki, rosół z kurczaka, podroby z kurczaka i kości szyi, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 50 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Cezar mamusi Anderson, Dressing Ostryg, oraz Dressing Ostryg dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. w garnku dodaj podroby, kość szyi, cebulę i bulion. Dusić i gotować na niskim poziomie przez 20 minut. Wyrzucić cebulę i kości szyi.
Na patelni na średnim ogniu dodaj 2 łyżki masła, seler, cebulę, szałwię, tymianek i czosnek. Doprawić szczyptą soli i drobnym pieprzem. Gotować, aż cebula i seler będą miękkie, ale czosnek nie jest rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii
8 (U-12) Krewetek
2 Szklanki Ząbków Czosnku
1/2 Gałązki Rozmarynu
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Wyjąć do miski kostek chleba. Na tej samej patelni dodać pozostałe 2 łyżki masła i ostrygi.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Kromek Białego Chleba, Pokrojonych W 1-calową Kostkę