Sos Orzechowy
Sos orzechowy może być tylko sos, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje 11 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 97 kalorii, 4G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Ten przepis od Betty Crocker ma 3 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Mieszanka soli, sok z limonki, mielonej kolendry i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Polędwica wieprzowa wędzona z orzeszków ziemnych z sosem BBQ z masłem orzechowym i sałatką z marchwi i marynowanej cebuli, Smażone tofu z azjatyckim sosem śliwkowym lub tajskim sosem orzechowym, oraz Makaron orzechowy z mieszanymi warzywami i sosem orzechowym (wegański, bezglutenowy, sojowy; można podawać na ciepło lub na zimno) dla podobnych receptur.
Instrukcje
W rondlu 1-quart, wymieszać wszystkie składniki z trzepaczką.
Podgrzać na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż będzie gładka i ciepła.
Natychmiast użyć sosu lub przykryć i przechowywać w lodówce do 3 dni lub zamrozić do 2 miesięcy.