Sos Miodowo-Musztardowy

Sos Miodowo-Musztardowy
Miód musztarda Dressing może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja zawiera 37 kalorii, 0g białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis serwuje 16 i kosztuje 22 centów za porcję. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Jeśli masz pod ręką ocet winny, ząbek czosnku, olej roślinny i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Przynosi ci smak domu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 15 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy obejmują Precel z musztardą miodową Sałatka z kurczaka w skórce z pikantnym dressingiem z musztardy miodowej, Sos Miodowo-Musztardowy, oraz Sos Miodowo-Musztardowy.

Instrukcje

1
W blenderze połącz pierwsze pięć składników. Podczas przetwarzania stopniowo dodawaj olej stałym strumieniem, aż będzie gładki i kremowy. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia0
Magazyn