Sos Marinara
Sos Marinara może być tylko sos, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 219 kalorii, 4G białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 6 i kosztuje 98 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, liście bazylii, Wino i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sos Marinara, Sos Marinara, oraz Sos Marinara dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dodać łyżkę lub tak oliwy z oliwek do gorącej patelni na średnim ogniu i wrzucić czosnek i posiekaną cebulę i dać im wymieszać.
Teraz dodać wino (lub bulion z kurczaka), ubijając do deglaze dno patelni. Gotować, aż płyn zmniejszy się o połowę.
Dodać pokruszone pomidory i wymieszać do połączenia.
Dodać sól i pieprz do smaku i szczyptę cukru. Zmniejsz ogień do niskiego poziomu i gotuj na wolnym ogniu przez 30 minut.
Pod koniec procesu gotowania posiekaj świeżą pietruszkę i Bazyl i dodaj ją do sosu do smaku, mieszając, aby połączyć.