SOS kukurydziany babci Lizzie

SOS kukurydziany babci Lizzie
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać babci Lizzie Cornbread Dressing spróbować. Ten przepis służy 10. Na 79 centów za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 21g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 546 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz self-rosnące mąki kukurydzianej, cebula, chleb, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj SOS kukurydziany Grandman Estelle, Grecki Dressing mojej babci, oraz Dressing drobiowy babci dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Posmaruj 9 - przez 13-przez 2-calowe naczynie do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
3
Umieść kostki chleba na dużej blasze do pieczenia i tosty w piekarniku, aż lekko brązowy, 30 minut, obracając raz po 15 minut. Odstawić do ostygnięcia. Podnieś temperaturę piekarnika do 450 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
2/3 Szklanki Roztopionego Masła, Podzielonego2/3 Szklanki Roztopionego Masła, Podzielonego
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
4
Na średniej patelni, podsmażyć cebulę w tłuszczu indyka, aż półprzezroczyste i zmiękczone, ale nie rumiane, o 5 protokół. W bardzo dużej misce, pokruszyć maślankę chleb kukurydziany, tosty kostki chleba i okruchy krakersów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Philadelphia® NeufchatelSer Philadelphia® Neufchatel
2/3 Szklanki Roztopionego Masła, Podzielonego2/3 Szklanki Roztopionego Masła, Podzielonego
Po 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I GoździkachPo 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I Goździkach
Tłuszcz Z IndykaTłuszcz Z Indyka
Do Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany KurczakDo Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany Kurczak
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
5
Dodać cebulę i jajka i wrzucić widelcem do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
6
Dodaj 3 szklanki bulionu i dobrze wymieszać, dodając więcej w razie potrzeby, aby bardzo wilgotny, ale nie soupy dressing. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
7
Piec w przygotowanej patelni, aż lekko zbrązowieje, o 15 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
8
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
9
Wlać 2 łyżki oleju do dobrze przyprawionej 9-calowej patelni żeliwnej i umieścić na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
10
Umieść mąkę kukurydzianą w dużej misce do mieszania. Zrób dobrze w mączce kukurydzianej i dodaj pozostałe 2 łyżki oleju. Widelcem, wymieszać tyle maślanki, aby ciasto, które jest grube, ale można łatwo wlać do gorącej patelni. Możesz nie potrzebować wszystkich 3 filiżanek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Po 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I GoździkachPo 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I Goździkach
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M'sCukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M's
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
11
Ostrożnie wlać ciasto na patelnię. Olej pojawi się na brzegach. Użyj tylnej części łyżki, aby wygładzić to na górze ciasta. Nadal podgrzewać na płycie kuchennej przez 1 minutę, a następnie przenieść patelnię do piekarnika i piec chleb kukurydziany, aż rumiane na górze, o 20 protokół. Natychmiast obrócić chleb kukurydziany na stojaku chłodzącym, aby zachować chrupiącą skórkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany KurczakDo Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany Kurczak
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta

Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel

Southern świetnie komponuje się z Rieslingiem, winem musującym i Zinfandelem. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Jednym z win, które można spróbować jest Dr. H. Thanisch (Erben Müller-Burggraef) Berncasteler Doctor Riesling Kabinett. Ma 4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 28 dolarów.
Dr. H. Thanisch (Erben Müller-Burggraef) Berncasteler Doctor Riesling Kabinett
Dr. H. Thanisch (Erben Müller-Burggraef) Berncasteler Doctor Riesling Kabinett
Wino pokazuje wyraźny bukiet bardzo dojrzałych czerwonych i żółtych owoców o egzotycznych i lekko pikantnych nutach z dobrze zintegrowaną kwasowością. Typowa dla Mozeli mineralność slatey dodaje jeszcze większej złożoności.To wino doskonale pasuje do delikatnych potraw. Spróbuj tego wina z cielęciną, skorupiakami, pieczonym drobiem lub rybami.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia10
Magazyn