SOS Kiełbasowo-Kukurydziany
Kiełbasa - Cornbread Dressing może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis sprawia, że 27 porcji z 119 kalorii, 3G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 26 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś chleb, wodę, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 12%, co nie jest tak spektakularne. Podobne przepisy to Dressing z chleba kukurydzianego i kiełbasy, SOS kukurydziany z kiełbasą i orzechami pekan, oraz Chleb kukurydziany, kiełbasa i sos orzechowy.
Instrukcje
Miejsce zarezerwowane podroby w rondlu z wodą; przykryć i gotować na wolnym ogniu 1 do 2 godzin lub do podroby są miękkie.
Usuń z bulionu, rezerwując 1 bulion szklanki. Podroby posiekać; odstawić.
Połączyć chleb kukurydziany i kostki chleba w dużej misce; dodać wodę, sól i pieprz. Odstawić.
Roztopić masło na dużej patelni; dodać kiełbasę, seler, i cebula. Smażyć 3 minuty. Przykryć, i gotować dodatkowe 30 minut lub aż kiełbasa jest rumiane i warzywa są miękkie; wymieszać często.
Wyjąć z ognia; wymieszać do mieszanki Chlebowej.
Dodaj zarezerwowany bulion podrobowy i podroby, dobrze mieszając.