SOS Jagodowo-Wiśniowy Brzoskwiniowy
SOS jagodowo-wiśniowo-brzoskwiniowy trwa 20 minut od początku do końca. Ten sos ma 212 kalorii, 3G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Za 59 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Mieszanka jagód, brzoskwiń, soku pomarańczowego i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i bezmleczne dieta. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 25%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy obejmują Wiśniowo-Jagodowe Ciasto Brzoskwiniowe, Wiśnia (lub jagoda lub brzoskwinia lub...) i niebieska (lub Fetan lub koza lub...) sałatka serowa-lipiec, oraz Bardzo Jagodowy SOS Brzoskwiniowy.
Instrukcje
W dużym rondlu połącz brzoskwinie, jagody, wiśnie, 1 szklankę soku pomarańczowego i cukier; gotuj i mieszaj na małym ogniu, aż cukier się rozpuści. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; gotować na wolnym ogniu bez przykrycia przez 7 minut lub do miękkości brzoskwiń.
Połącz skrobię kukurydzianą i pozostały sok pomarańczowy na gładką masę; wymieszać z gorącą mieszanką owocową. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub do zgęstnienia.