SOS Jabłkowo-Kapustny
SOS jabłkowo-Kapustny wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Na 63 grosze za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 12. Jedna porcja zawiera 204 kalorie, 4G białka, oraz 9g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Mieszanka soku jabłkowego, selera, cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 47%. Spróbuj Sałatka z marchwi, kapusty i jabłek z sosem z limonki Kminkowej, Sałatka z kapusty jabłkowej z kremowym sosem makowym, oraz Sałatka z czerwonej kapusty z sosem cytrynowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Kromki chleba ułożyć pojedynczymi warstwami na 2 blachach do pieczenia.
Piec w 325 przez 25 minut lub do prawie chrupiące, za pomocą obu stojaków w piekarniku. Chleb rozdrzeć na małe kawałki i umieścić w 4-quart bowl.
Doprowadzić 8 szklanki wody do wrzenia w holenderskim piekarniku; dodać kapustę i gotować, odkryte, 3 protokół.
Odcedzić i natychmiast uruchomić zimną wodę nad kapustą; osuszyć ręcznikami papierowymi.
Dodać do chleba w misce i odstawić.
Gotować jabłko, cebula, seler, i czosnek w 1/4 Puchar masła w dużej patelni na średnim ogniu 10 minut lub do miękkości, często mieszając.
Dodać mieszankę jabłkową do kapusty, wymieszać z solą i pieprzem.
Wlać cydr i bulion na mieszaninę chleba, podrzucając delikatnie. Mieszanka łyżka do maślanego 13" x 9 " naczynia do pieczenia; skropić pozostałą 1/4 szklanki roztopionego masła.
Piec, Odkryte, w 350 przez 40 minut lub do lekko rumiane.