SOS Hollandaise

SOS Hollandaise
SOS Hollandaise może być tylko sos, którego szukasz. Ten bezglutenowy, pierwotny, przyjazny dla fodmap i wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 52 grosze za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 34g tłuszczu, oraz w sumie 311 kalorii. Mieszanka masła, żółtka, sok z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 12%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to SOS Hollandaise, SOS Hollandaise, oraz SOS Hollandaise.

Instrukcje

1
Żółtka ubić na podwójnym kotle; stopniowo ubijać sokiem z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
żółtko Jajażółtko Jaja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Podwójny KociołPodwójny Kocioł
TrzepaczkaTrzepaczka
2
Umieścić nad gorącą wodą(nie gotować).
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
3
Dodać masło, 1/3 szklanki na raz, ubijając, aż będzie gładka; ubijać solą. Gotować, ubijając stale, 10 minut lub aż zgęstnieje i termometr rejestruje 16
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
4
Podawać natychmiast.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia0
Magazyn