Sos Holenderski

Sos Holenderski
Sos holenderski może być tylko bezglutenowe, lakto ovo Wegetariańskie, pierwotne i przyjazne dla fodmap przepis, którego szukałeś. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 25 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 1G białka, 13g tłuszczu i w sumie 125 kalorii. 587 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz pod ręką masło, pieprz, wodę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Przynosi ci smak domu. Działa najlepiej jako sos, i odbywa się w przybliżeniu 30 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Sos Holenderski, Sos Holenderski, oraz Sos Holenderski dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
W podwójnym bojlerze lub metalowej misce nad gotującą się wodą stale ubijaj żółtka, wodę i sok z cytryny, aż mieszanina osiągnie 160° lub będzie wystarczająco gruba, aby pokryć grzbiet metalowej łyżki. Zmniejsz ciepło do niskiego. Powoli skrop ciepłym roztopionym masłem, ciągle ubijając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
żółtko Jajażółtko Jaja
MasłoMasło
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Podwójny KociołPodwójny Kocioł
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Ubij sól, paprykę i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
PieprzPieprz
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Podawaj natychmiast.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia0
Magazyn