SOS Grzybowo-Cebulowy
SOS Grzybowo-cebulowy może być tylko sosem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 61 kalorii, 1G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz cebulę, masło, sos sojowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 11%. Podobne przepisy to Karmelizowana cebula i pieczarki Portobello z sosem smażonym, Filety Wołowe Z Sosem Koniakowo-Grzybowo-Cebulowym, oraz Piersi z kurczaka w sosie Pieczarkowo-cebulowym.
Instrukcje
Rozpuścić 1 łyżkę masła w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać grzyby, i smażyć 10 minut lub aż rumiane.
Roztopić 3 łyżki masła w średnim rondlu na średnim ogniu; dodać cebulę, i smażyć 5 do 7 minut lub aż lekko rumiane.
Ubić w mące. Gotować, stale ubijając, aż lekko zbrązowieje (około 1 minuty). Stopniowo ubijamy bulion i kolejne 2 składniki. Gotować, ubijając stale, aż zgęstnieje i bąbelki. Wymieszać grzyby i gotować, ciągle mieszając, aż do całkowitego ogrzania.
Dekorować, w razie potrzeby.