Sos Do Węgorza

Sos Do Węgorza
Sos do węgorza to bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie przepis z 3 porcjami. Ten sos ma 210 kalorii, 4G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz mirin, sos sojowy, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 10%, co jest raczej złe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Smażone tofu z azjatyckim sosem śliwkowym lub tajskim sosem orzechowym, Wegańska pieczona czerwona papryka sos / łatwy domowy sos do makaronu s, oraz Gyro jagnięce z sosem Tzatziki i pikantnym sosem śmietanowym.

Instrukcje

1
Podgrzej sos sojowy, cukier i mirin do małego rondla na średnim ogniu. Gotować i mieszać, aż płyn zmniejszy się do około 3/4 szklanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos SojowySos Sojowy
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem

Wyposażenie

TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia0
Magazyn