Sos Do Spaghetti Z Bazylią

Sos Do Spaghetti Z Bazylią
Sos do Spaghetti z bazylią może być tylko sosem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 128 kalorii, 3G białka, oraz 8G tłuszczu. Za $1.08 za porcję, ten przepis okładki 14% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i wegańskie dieta. Przynosi ci smak domu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, bazylię, pomidory i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 1 godzina i 55 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 49%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Dynia Spaghetti z sosem pomidorowo-bazyliowym, Klopsiki Spaghetti i sos pomidorowo-bazyliowy, oraz Sos Mięsny Spaghetti Squash & Tomato Basil.

Instrukcje

1
W dużym rondlu lub holenderskim piekarniku na średnim ogniu podsmaż cebulę i czosnek na oleju do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
8 Tabliczek Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (po 1,55 Uncji Każda)8 Tabliczek Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (po 1,55 Uncji Każda)
2
Dodaj pomidory, bazylię, pietruszkę, sól, pieprz i cukier; doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 1-1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
2-1/4 Szklanki śmietanki Kremówki, Podzielonej2-1/4 Szklanki śmietanki Kremówki, Podzielonej
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 55 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia11
Rodzaje PotrawSos
Magazyn