Sos Do Pizzy Z Grilla
Przepis sos do pizzy z grilla może zaspokoić Amerykańskie pragnienie w około 30 minut. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.54 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 304 kalorie, 4G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Kilka osób naprawdę lubi ten sos. 45 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz oliwę z oliwek, musztardę, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Dzień Ojca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Klasyczne żeberka wieprzowe z grilla z sosem Barbecue z wędzonego boczku, Pizza z grilla: Elvis Pizza (Restauracja włoska Coletta), oraz Pizza Z Grilla.
Instrukcje
Rozgrzać olej w średnim rondlu na średnim ogniu do połysku.
Dodać cebulę i gotować, aż zmięknie, o 5 protokół. Wymieszać w płatkach czosnku i czerwonej papryki i gotować, aż pachnące, o 30 sekund.
Wymieszać w sosie pomidorowym, brązowy cukier, pasta pomidorowa, miód, ocet jabłkowy, melasa, musztarda, sos Worcestershire, i oregano. Doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować na wolnym ogniu, aż lekko zgęstnieje, o 20 protokół, mieszając od czasu do czasu.
Używając blendera zanurzeniowego lub przenosząc do zwykłego blendera, SOS puree, aż będzie gładki. Użyć na pizzę tego samego dnia lub przenieść do słoika i przechowywać w lodówce do dwóch tygodni.