Sos Do Patelni Z Czerwonym Winem I Musztardą
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na napoje,więc spróbuj sosu z czerwonego wina i musztardy. Oglądasz swoją figurę? Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i דל פחמימות,zny przepis ma 62 kalorie, 3G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Za 41 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 45 minut. 6 osób próbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz pod ręką masło, pełne czerwone wino, musztardę dijon i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 7%, który można poprawić. Podobne przepisy to Musztarda pieprz łosoś z sosem z czerwonego wina, Polędwica wołowa w sosie grzybowym, musztardowym i z czerwonego wina, oraz Medaliony wieprzowe w skórce gorczycy z sosem z czerwonego wina.
Instrukcje
Ubij bulion, wino i musztardę w miarce.
Wlej zawartość miarki na rozgrzaną patelnię; gotować, aż płyn zmniejszy się o około połowę. Przechyl patelnię tak, aby płyn znajdował się po jednej stronie patelni, a następnie ubij masło, aż sos będzie gładki. Przełóż sos na ugotowane steki i podawaj natychmiast.