Sos Do Chleba Kukurydzianego Z Krewetkami

Sos Do Chleba Kukurydzianego Z Krewetkami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj sosu z chleba kukurydzianego z krewetkami. Oglądasz swoją figurę? Ten przepis pescatarian ma 310 kalorii, 11g białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Ten przepis serwuje 14 i kosztuje 1,37 USD za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz opcjonalnie seler, chleb kukurydziany, krewetki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to raczej niedrogie przepis dla fanów Południowego jedzenia. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 23%, co nie jest takie super. Sałatka z krewetek z dressingiem z kukurydzy i pikantnej limonki, Sos do chleba kukurydzianego mamy, oraz Sos do chleba kukurydzianego Dla tłumu są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
W dużym rondlu zagotuj 5 szklanek wody i przypraw do owoców morza.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Funty średniej Wielkości Krewetek, Z Ogonem, Bez Skorupy, Bez żyłek3 Funty średniej Wielkości Krewetek, Z Ogonem, Bez Skorupy, Bez żyłek
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Dodaj krewetki; wróć do wrzenia. Zmniejsz ogień; gotować na wolnym ogniu bez przykrycia przez 2 minuty lub do momentu, gdy krewetki zmienią kolor na różowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
3
Odcedź; odłóż trzy krewetki do dekoracji. Posiekaj Pozostałe krewetki.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
4
Na dużej patelni podsmaż cebulę, seler, zieloną paprykę i zieloną cebulę na maśle do miękkości. W dużej misce połącz farsz, chleb kukurydziany, posiekane krewetki, smażone warzywa i przyprawy. Dodaj pozostałą wodę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
3/4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego3/4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
Do Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany KurczakDo Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany Kurczak
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Przenieś do natłuszczonego 13-calowego. x 9-w. naczynie do pieczenia. Przykryj i piecz w 350° przez 30 minut. Odkryć; piec 10-15 minut dłużej lub do lekkiego zrumienienia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
6
W razie potrzeby udekoruj liśćmi selera i zarezerwowanymi krewetkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili

Polecane wino: Sauvignon Blanc, Riesling, Pinot Grigio

Sauvignon Blanc, Riesling i Pinot Grigio to świetny wybór dla krewetek. Te chrupiące białe wina dobrze komponują się z krewetkami przygotowanymi na różne sposoby, grillowanymi, smażonymi lub w sosie czosnkowym. Gajan Alteni di Brassica Sauvignon Blanc z oceną 4,9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 150 dolarów za butelkę.
Gaja Alteni di Brassica Sauvignon Blanc
Gaja Alteni di Brassica Sauvignon Blanc
Złoty żółty z eleganckimi perfumami z aromatycznymi nutami w harmonii z wyraźnymi owocami. Gęsta struktura i wyważone ciało, wsparte doskonale zintegrowaną kwasowością.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje14
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn