Sos brioszkowy z kiełbasą

Sos brioszkowy z kiełbasą
Jeśli masz około 1 godziny i 40 minut do spędzenia w kuchni, Sausage Brioche Dressing może być niesamowitym przepisem bez nabiału do wypróbowania. Za 85 centów za porcję ten przepis pokrywa 6% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest dla 10 osób. Jedna porcja tego dania zawiera około 7 g białka , 12 g tłuszczu i łącznie 144 kalorie . 55 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i kup bochenek brioszki, wieprzową kiełbasę śniadaniową, bulion i kilka innych rzeczy, aby przygotować je dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 33% , to danie jest raczej kiepskie. Podobne przepisy to Balthazar Brioche French Toast , Braided Brioche i Brioche Bread Pudding .

Instrukcje

1
Zobacz jak przygotować ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 200°C.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
3
Rozłóż brioszkę na blasze do pieczenia i wstaw do piekarnika, aż lekko się zrumieni, około 10 minut. Odstaw w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
BriocheBrioche
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
4
Na dużej patelni na średnio-wysokim ogniu dodaj kiełbasę i rozdrobnij ją na kawałki łyżką. Smaż, aż się zrumieni, a następnie przełóż ją do miski z brioszką.
Składniki, których będziesz potrzebować
BriocheBrioche
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Dodaj seler do wytopionego tłuszczu z kiełbasy i gotuj, aż zmięknie, około 4–5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
6
Włóż kiełbasę do miski na brioszkę. Dodaj bulion i szałwię i mieszaj, aż brioszka wchłonie większość płynu. Dopraw do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
BriocheBrioche
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 CmKapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
7
Przenieś dressing do naczynia do pieczenia o wymiarach 13 na 9 cali i piecz bez przykrycia przez 20 minut. Przykryj folią i piecz, aż wierzch będzie złocistobrązowy, kolejne 20 do 25 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 40 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Magazyn