Sos Barbecue Wolnowarzący

Sos Barbecue Wolnowarzący
Przepis wolno-Cooker sos Barbecue może zaspokoić Amerykański głód w mniej więcej 6 godzin i 15 minut. Na 9 centów za porcję, dostajesz sos, który serwuje 68. Jedna porcja zawiera 22 kalorie, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Dzień Ojca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka pieprzu, ketchupu, cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Domowy Sos Barbecue Wolnowar, Slow Cooker Pulled Pork z brzoskwiniowym sosem Barbecue, oraz Slow Cooker Barbecue Pulled Chicken-Cranberry Sherry BBQ Sauce dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Spray 3-do 4-quart powolna kuchenka z gotowania sprayu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
2
Umieścić wszystkie składniki w kuchence.
3
Przykryć; gotować na małym ogniu od 6 do 8 godzin.
4
Wire trzepaczką energicznie ubić sos przed podaniem. SOS utrzyma się na małym ogniu do 2 godzin; od czasu do czasu mieszać. Przechowywać w lodówce do 2 tygodni.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka

Wyposażenie

Polecane wino: Zinfandel, Wino Różane

Zinfandel i wino różowe to moje najlepsze propozycje do grillowania. Róża jest orzeźwiająca w wysokich temperaturach i uzupełnia słodkie i pikantne sosy i przetarcia. Zinfandel to klasyczny wybór czerwonego wina do grillowania, szczególnie do żeberek wieprzowych i mostku wołowego. Big Smooth Old Vine Zinfandel z oceną 4.2 na 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
Big Smooth Old Vine Zinfandel
Big Smooth Old Vine Zinfandel
Duży gładki Zinfandel otwiera się pękającymi aromatami soczystej czarnej wiśni, jeżyn, fig i framboise. Prażony kokos, Tahitańska wanilia i nuty wędzonego koperku wydobywają się ze szkła w wyniku starzenia się amerykańskiego dębu. Jedwabiście gładka na podniebieniu ze smakami boysenberry, redukcji granatu i czerwonych porzeczek. Na środkowym podniebieniu unoszą się świeże nuty orzecha kokosowego i wanilii, które pozostawiają zrównoważone wykończenie.Połącz to wino z ulubionymi zszywkami do grilla-sugerujemy pikantne żeberka z tyłu dziecka
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 15 m.
Porcje68
Ocena Zdrowia0
KuchnieBBQGrill
Rodzaje PotrawSos
Magazyn