Jeśli masz około 1 godziny i 45 minut do spędzenia w kuchni, sos 10 000 wysp z sałatką warstwową może być świetnym przepisem bezglutenowym, bezmlecznym i pełnym 30 do wypróbowania. Ta przystawka ma 429 kalorii , 7 g białka i 41 g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest przeznaczony dla 12 osób i kosztuje 1,68 USD za porcję. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobi go jeszcze raz. Udaj się do sklepu i kup cebulę, ogórek, jajko na twardo i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 35% . Wynik ten jest raczej zły. Jeśli podoba Ci się ten przepis, przejrzyj podobne przepisy: Sos do sałatek Tysiąca Wysp , Sos do sałatek Cheesy Island i Sos do sałatek Tysiąca Wysp .
Instrukcje
1
Dressing: W szklanej misce dodaj majonez, musztardę i sos chili i dobrze wymieszaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Drobno Posiekanych Ogórków Kiszonych
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duże Jajko Na Twardo, Drobno Posiekane
2
Dodać kapary, paprykę, posiekane jajko, pikle i zieloną cebulę. Całość mieszamy i doprawiamy solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Główka Sałaty Lodowej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
Sałata Czerwona Liściasta, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
Oliwa Z Oliwek Do Pieczenia Buraków
3
Przenieść do szklanego słoika lub plastikowego pojemnika i przechowywać w lodówce przez 30 minut do 24 godzin.
4
Sałatka: Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Oliwa Z Oliwek Do Pieczenia Buraków
5
Umyj i przygotuj warzywa. Burakom odetnij końcówki, skrop oliwą, posyp solą i pieprzem do smaku i zawiń w folię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Pieczenia Buraków
1/3 Szklanki Pikantnej Papryki, Najlepiej Peppadew, Pozbawionej Nasion I Pokrojonej W Kostkę
Papryczki Pikantne, Najlepiej Peppadews, Pozbawione Nasion I Pokrojone W Kostkę
Szyfonowata Z Liści Jarmużu
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
6
Połóż je na blasze i piecz w piekarniku do miękkości, około 1 godziny lub dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-up
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
7
Wyjmij je z piekarnika i pozostaw do ostygnięcia. Po ostygnięciu obieramy i kroimy w kawałki julienne.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
8
Podsmaż pokrojony w kostkę boczek na małej patelni na średnim ogniu, aż będzie chrupiący.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
9
Zdejmij boczek z patelni na papierowy ręcznik.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
Smażone Krewetki, Obrane
10
W przezroczystej szklanej misce o ukośnych bokach ułóż sałatkę, zaczynając od 1/3 góry lodowej, następnie buraków, 1/3 sałaty czerwonej liściastej, a następnie awokado. Kontynuuj z 1/3 góry lodowej, następnie cebulą, 1/3 sałaty czerwonej, a następnie pomidorami. Zakończ ostatnią porcją góry lodowej, następnie jajkami, ostatnią warstwą czerwonych liści i ogórkiem. Całą sałatkę polej dressingiem i udekoruj boczkiem. Podawaj na stół i natychmiast podawaj.