Sos Żurawinowy Granat

Sos Żurawinowy Granat
Sos żurawinowy z granatu może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji sosów. Na 48 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 77 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu każdy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz żurawinę, nasiona granatu, brązowy cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to SOS Żurawinowo-Granatowy, Sos Żurawinowy Granat, oraz SOS żurawinowo-granatowy.

Instrukcje

1
W średnim rondlu doprowadzić żurawinę, cukier, melasę i tymianek do wrzenia na średnim ogniu, często mieszając. Gotować, często mieszając, aż większość żurawiny pop, 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
4 Szklanki Mąki Pszennej4 Szklanki Mąki Pszennej
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Wyjąć z ognia i wymieszać z pestkami granatu. Odrzuć tymianek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona GranatuNasiona Granatu
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
3
* Kupuj w dobrze zaopatrzonych supermarketach i bliskowschodnich sklepach spożywczych.
4
Przed podaniem schłodzić ugotowaną żurawinę, przykrytą, do 1 tygodnia; dodać nasiona granatu tuż przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona GranatuNasiona Granatu
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Magazyn