Sorbet ze śliwki i Czerwonego Wina
Jedna porcja zawiera 476 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis służy 2 i kosztuje $2.62 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka pieprzu, wody, wina i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 godzin. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Sorbet Z Pięcioma Przyprawami Śliwkowo-Czerwonym Winem, Galaretka Z Miodem, Śliwkami I Jeżynami Z Sorbetem Śliwkowym, oraz Tarta Śliwkowa Tatin Z Grzanym Sorbetem Śliwkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać wszystkie składniki i szczyptę soli w ciężkim rondlu i gotować, przykryte, na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż śliwki się rozpadną, o 25 protokół. Wyrzuć laskę cynamonu i skórkę. Przecier w partiach w blenderze do bardzo gładkiej (należy zachować ostrożność podczas mieszania gorących płynów). Przecier przełożyć przez sito o drobnych oczkach do miski, odrzucając ciała stałe. Schłodzić, odsłonić, następnie schłodzić, przykryć, aż ostygnie, co najmniej 2 godziny.
Zamrozić purée w maszynie do lodów, następnie przenieść sorbet do hermetycznego pojemnika i umieścić w zamrażarce do stwardnienia, co najmniej 1 godzinę.
* Przecier śliwkowy można schłodzić do 1 dnia.* Sorbet utrzymuje, zamrożone, 1 tydzień.