Sorbet Tofu Bananowo-Truskawkowy
Sorbet tofu bananowo-truskawkowy może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 142 kalorie. Na 1,24 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Udaj się do sklepu i odbierz banany, truskawki, koncentrat soku pomarańczowego i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sorbet truskawkowo-bananowy, Truskawkowo-bananowy Shake tofu, oraz Sorbet Truskawkowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Odcedzić Tofu w durszlaku przez około 5 minut, a następnie osuszyć ręcznikami papierowymi.
W blenderze lub robocie kuchennym, połączyć tofu, banany, koncentrat soku pomarańczowego, wanilia, truskawki i 4 łyżki miodu; wirować, aż będzie bardzo gładka. Smak i dodać więcej miodu w razie potrzeby.
Aby szybko schłodzić, wlać mieszaninę tofu do miski i zagnieżdżać w lodowatej wodzie; mieszać często do zimna, około 5 minut. W przeciwnym razie przykryć i schłodzić do ostygnięcia, około 1 godziny.
Wlać mieszaninę tofu do maszyny do lodów (1 qt. lub większe). Zamrażać zgodnie ze wskazówkami producenta, aż dasher będzie trudny do obrócenia lub maszyna zatrzyma się.
Podawać, lub przykryć i zamrozić, aż firma, co najmniej 3 godziny. Jeśli sorbet staje się zbyt twardy, zmiękczyć w kuchence mikrofalowej na połowę mocy (50%), sprawdzając w odstępach 15-sekundowych, aż może być zbierana, 30 do 60 sekund łącznie.