Sorbet Morelowy Kokosowy

Sorbet Morelowy Kokosowy
Sorbet morelowy kokosowy to bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie deser. Na 20 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 1. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 113 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny. Udaj się do sklepu i odbierz mleko kokosowe, kokos, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Domowy Morelowy Sorbet Kokosowy, Sorbet Morelowy Musujący, oraz Sorbet Morelowy Szkliwiony.

Instrukcje

1
Umieść cukier i wrzącą wodę w średniej misce i mieszaj, aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
2
Dodać mleko kokosowe i sok z moreli i wymieszać do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nektar MorelowyNektar Morelowy
Mleko KokosoweMleko Kokosowe
3
Przykryć i przechowywać w lodówce, aż osiągnie 4°, o 3 godziny.
4
Dodać kokosa i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
KokosKokos
5
Przenieś do maszyny do lodów i postępuj zgodnie z instrukcjami producentów.
Składniki, których będziesz potrzebować
LodyLody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Maszyna Do LodówMaszyna Do Lodów
6
artykuł var
7
Typ_27_data = {};
8
artykuł
9
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs
Porcje1
Ocena Zdrowia1
Magazyn