Soondubu Jjigae

Soondubu Jjigae
Soondubu Jjigae może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 1 i kosztuje $4.92 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 85g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 635 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dość drogie przepis dla fanów koreańskiej kuchni. Jeśli masz sos sojowy, napa kimchi, koreańską pastę pieprzową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać tofu można śledzić to danie główne z Sernik Z Tofu jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Soondubu Jjigae (Koreański Gulasz Z Tofu), Kimchi Jjigae, oraz Dzisiejsza Kolacja: Kimchi jjigae Zen dla podobnych receptur.

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling to moje najlepsze propozycje dla Koreańczyków. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Tanian et Vincent Careme Terre Brulee Chenin Blanc z 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
Tania et Vincent Careme Terre Brulee Chenin Blanc
Tania et Vincent Careme Terre Brulee Chenin Blanc
#65 Wine Spectator Top 100 of 2019przyjemny Dla tłumu Chenin Blanc na każdą okazję, ta bujna butelkowanie zapewnia nuty wiciokrzewu i cytrusów, które są zrównoważone przez jasną, bezszwową kwasowość.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W4 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia69
Magazyn