Soofoo Wegetariańskie Chili
Przepis Soofoo wegetariańskie Chili jest gotowy w około 1 godzinę i 50 minut i zdecydowanie jest super jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ta zupa ma 142 kalorie, 3G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 1,25 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka oliwy z oliwek, marchew, pieprz lub, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Ten przepis z Cookie Madness ma 16 fanów. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj 5th Annual Chili Contest: wpis # 3-Wegetariańska Quinoa Chili + cotygodniowe Menu, Wegetariańskie Chili, oraz Wegetariańskie Chili dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotować SooFoo zgodnie z zaleceniami na odwrocie opakowania, używając 1 szklanki SooFoo, 2 szklanek wody, 1/2 łyżeczki soli i 1 łyżki oleju. To powinno zająć około godziny w ryżu cooker.In holenderski piekarnik lub duży garnek, rozgrzać olej do średniej.
Dodać cebulę i paprykę i saute przez około 5 protokół.
Dodać czosnek i kminek i saute przez kolejne 3 protokół, następnie mieszać w proszku chili, marchew, sos pomidorowy, bulion i miód. Przykryć i niech gotować na wolnym ogniu przez około 15 protokół.
Dodać gotowane SooFoo i dobrze wymieszać.
Dodaj pieprz do smaku. Przykryć i gotować na wolnym ogniu przez kolejne 10 minut lub aż będzie gotowy do jedzenia.