Solianka czyli Rosyjska zupa wołowa

Solianka czyli Rosyjska zupa wołowa
Soliankan lub Rosyjska zupa wołowa może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Na 3,21 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 25g białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 413 kalorii. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz czosnek, pastę pomidorową, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać węgierską paprykę, można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Jest to dość drogie przepis dla fanów kuchni wschodnioeuropejskiej. Z łyżeczką wynik 51%, to danie jest solidne. Spróbuj Rosyjskie Piroshki {z nadzieniem wołowym i ziemniaczanym}, Zupa Rosyjska, oraz Zupa Grochowa Po Rosyjsku dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Grzyby moczyć w 3/4 szklanki wody do miękkości, 20 do 30 minut. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
2
Roztopić połowę masła i podsmażyć cebulę, mięso, i ponownie nawodnione grzyby.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
świeża Resztkaświeża Resztka
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
3
Dodać bulion i płyn z grzybów i doprowadzić do wrzenia. Dodać Garni bukiet wiążąc liście laurowe i pieprzu szczelnie w gazę. Obniżyć ogień i dodać Garni bukiet, ogórki kiszone, kapary i marynowane grzyby. Dusić 10-15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby MarynowaneGrzyby Marynowane
Bouquet GarniBouquet Garni
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Sałata Czerwona Liściasta, Pokrojona Na 2-calowe KawałkiSałata Czerwona Liściasta, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
4
Roztopić pozostałe masło na patelni i gotować pomidory i koncentrat pomidorowy przez kilka minut, następnie dodać mąkę i saute przez kolejne kilka minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
świeża Resztkaświeża Resztka
Owies (szybki Lub Zwykły)Owies (szybki Lub Zwykły)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
5
Dodaj filiżankę zupy na patelni i dobrze wymieszać, a następnie powrót składniki patelni do garnka zupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
(dostosuj Według Własnego Gustu)(dostosuj Według Własnego Gustu)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
6
Dodać oliwki, koperek, majeranek, czosnek, sok ogórkowy, i papryka. Wyregulować przyprawę zupy solą i pieprzem; dusić kolejne 10-15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
Sok Z OgórkówSok Z Ogórków
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
MajeranekMajeranek
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
świeżo Zebrane Gałązki Kopruświeżo Zebrane Gałązki Kopru
(dostosuj Według Własnego Gustu)(dostosuj Według Własnego Gustu)
7
Zdjąć garnek z ognia i usunąć bouquet garni. Wyreguluj przyprawy i podawaj ze śmietaną i cytryną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bouquet GarniBouquet Garni
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia14
Magazyn