Soi Polo Udka Z Kurczaka
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj udek z kurczaka Soi Polo. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 1544 kalorii, 81g białka, oraz 21 g tłuszczu na porcję. Na $10.69 za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka koszernej soli i pieprzu, olej canolan, mąka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Marco Polo Negroni, Uyghur Polo (Pilaf), oraz Perski koperek i ryż z fasolą Lima-Baghali Polo.
Instrukcje
Ubij razem pierwsze 5 składników w płytkim naczyniu lub plastikowej torbie do zamrażarki z zamkiem błyskawicznym; dodaj kurczaka, obracając się do płaszcza. Przykryć lub uszczelnić i schłodzić od 30 minut do 3 godzin.
Lekko posmaruj naczynie do pieczenia o wymiarach 13 x 9 cali.
Usuń kurczaka z marynaty, odrzucając marynatę.
Umieść kurczaka, skórki do góry, w przygotowanym naczyniu do pieczenia.
Piec w 375 przez 40 minut lub do końca i skóra jest złoty kolor.
W międzyczasie wlać olej na głębokość 2 cali do holenderskiego piekarnika; podgrzać na średnim ogniu do 35
Lekko pogłębiać szalotki w mące, wytrząsając nadmiar. Szalotki smażyć, partiami, 1 do 2 minut lub tylko do chrupiącego.
Osuszyć na wyłożonej papierowym ręcznikiem blasze do pieczenia. Powtórz procedurę z czosnkiem i pieprzem jalapeo.
Posyp szalotkę, czosnek i pieprz jalapeo obficie solą i pieprzem do smaku.
Podziel kurczaka między poszczególne talerze do serwowania.
Posypać szalotki, czosnek, pieprz jalapeo, i kolendry.