Sofrito

Sofrito
Need a jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawek? Sofrito może być spektakularny przepis spróbować. Jedna porcja zawiera 57 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 12. Na 45 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, cebulę, pastę pomidorową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 81%, co jest spektakularne. Podobne przepisy to Czerwone Sofrito, Sofrito, oraz Pies Sofrito.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej Annatto w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
AnnattoAnnatto
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodaj cebulę; smażyć 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
3
Dodać paprykę i czosnek. Gotować 10 minut; często mieszać. Wymieszaj kolendrę i pozostałe składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia42
Magazyn