Snickerdoodles Bezglutenowe
Need a bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i deser wegetariański? Bezglutenowe Snickerdoodles może być spektakularny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 30 i kosztuje 6 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 65 kalorii, 0g białka, oraz 4G tłuszczu. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. 343 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jeśli masz masło, jajka, skracanie i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Snickerdoodles (Bez Ziarna, Paleo, Bezglutenowe), Snickerdoodles Bezglutenowe, oraz Snickerdoodles Bezglutenowe.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 191°. w dużej misce, wymieszać jajka, 1 szklanka cukru, masło i skrócenie. Mieszać w Bisquick wymieszać, aż ciasto formy.
W małej misce, wymieszać pozostałe 1/4 szklanki cukru i cynamonu. Kształt ciasta na 1 1/4-calowe kulki. (Jeśli ciasto wydaje się zbyt miękkie, aby uformować kulki, włóż ciasto do zamrażarki na 10 do 15 minut.)
Zwijaj kulki w mieszance cukrowo-cynamonowej; umieść 2 cale od siebie na nieprzetworzonych arkuszach ciasteczek.
Piec 10 do 12 minut lub do zestawu. Natychmiast usuń z arkuszy ciastek do regałów chłodzących.