Snickerdoodle Tea Cakes
Snickerdoodle tea Cakes może być tylko deser szukasz. Na 79 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 737 kalorii, 11g białka, oraz 26g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, syrop trzcinowy, ekstrakt z wanilii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 35 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Tajska Mrożona Herbata, Long Island Iced Tea, oraz Domowa Herbata Zielona Starbucks Frappuccino.
Instrukcje
Beat masło i 1 1/4 szklanki cukru na średniej prędkości z mikserem elektrycznym, aż kremowy.
Dodać syrop trzcinowy i 2 kolejne składniki, ubijając aż do wymieszania.
Dodać jajka, po jednym na raz, ubijając aż do wymieszania po każdym dodaniu. Wymieszać 1 1/2 łyżeczki. zmielony cynamon na mąkę; stopniowo dodawaj mieszaninę mąki do mieszaniny masła, ubijając z małą prędkością, aż do wymieszania po każdym dodaniu. Wymieszać razem 2/3 szklanki cukru i 1 łyżkę. zmielony cynamon w płytkim naczyniu lub talerzu ciasta. Upuść ciasto przez zaokrąglone łyżki do mieszaniny cynamonu i cukru, za pomocą małej miarki cookie (o 1 1/4 cala), i umieścić 2 cale od siebie na pergaminie wyłożonych arkuszy do pieczenia.
Piec w temperaturze 350 przez 8 do 10 minut lub tylko do momentu, aż krawędzie zaczną się złotobrązowe. Schłodzić na blachach do pieczenia na stojakach z drutu 1 minutę; przenieść do stojaków Z Drutu. Całkowicie schłodzić (około 15 minut). Przechowywać w szczelnych pojemnikach 1 tydzień.