Snickerdoodle Macarons

Snickerdoodle Macarons
Snickerdoodle Macarons to bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie deser. Ten przepis sprawia, że 36 porcji z 98 kalorii, 1G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 19 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z deseru pierwsza dziewczyna ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, zmielony cynamon, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Snickerdoodle Macarons, Makarony, oraz Jak zrobić makarony dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dla makaronów: ułóż dwie tace do pieczenia jeden na drugim. Linia z silikonową matą do pieczenia lub pergaminem.Przetwórz mączkę migdałową z cukrem cukierniczym w robocie kuchennym. Przesiać duże kawałki migdałów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Piekarzy Lub Najdrobniejszego CukruPiekarzy Lub Najdrobniejszego Cukru
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
2
W rondlu połącz cukier i wodę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
3
Podgrzewać na pożywce, aż cały cukier się rozpuści.W międzyczasie umieść 75 g białek w misce miksera z mocowaniem trzepaczki.Kontynuuj gotowanie, aż syrop cukrowy osiągnie 118 C / 245 F. podczas gotowania cukru rozpocznij ubijanie białek. Powinny one osiągnąć sztywne szczyty, zanim syrop osiągnie 245 F. Jeśli zbyt szybko bicze, Wyłącz lub wyłącz mikser.Obróć prędkość miksera na niską. Ostrożnie wlać syrop cukrowy powolnym strumieniem do miksera.Obróć prędkość miksera na wysoką i pozwól bezie ubijać przez kilka minut, aż ostygnie i pojawi się błyszczący i firm.In dużą miskę, połączyć mieszankę mączki migdałowej z pozostałych 75g białek, aż częściowo połączone.Miarka bezy na wierzchu mieszanki mączki migdałowej. Używając szpatułki lub skrobaka do ciasta, ostrożnie złóż bezę, starając się jej nie opróżnić. Końcowe ciasto powinno być grube i płynąć powoli jak magma. Nie przesadzaj.Zgarnij ciasto do worka rurowego wyposażonego w gładką końcówkę o średnicy½". Rury 1 ½ " rund ciasta na przygotowane blachy do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Piekarzy Lub Najdrobniejszego CukruPiekarzy Lub Najdrobniejszego Cukru
Eliksir GrEliksir Gr
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
3 Mrożone Niesłodzone Truskawki3 Mrożone Niesłodzone Truskawki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Skrobaczka Do CiastaSkrobaczka Do Ciasta
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Prześcieradła pozostawić na około 20 minut, aby muszle stwardniały.W międzyczasie rozgrzej piekarnik do 160 C / 320 F.
Składniki, których będziesz potrzebować
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Piec jeden zestaw makaronów przez 15 minut, obracając jeden raz.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Pozostaw tacę do ostygnięcia na kilka minut przed wyjęciem z maty silikonowej.
1
Cukier i białka połączyć w średniej żaroodpornej misce i umieścić na patelni gotującej się wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Mieszankę cukru ubijać stale na ogniu, aż cukier się rozpuści, a mieszanina wygląda gładko i lśniąco, około 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
3
Wyjąć mieszaninę z ognia i wlać do miski miksera stojącego.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Ubijać na średniej prędkości przez około 5 minut, aż mieszanina ostygnie.Przełącz na mocowanie wiosła i z niską prędkością, dodaj masło kilka kawałków na raz, bijąc, aż będzie gładkie.Po dodaniu całego masła, ubij krem na średniej prędkości przez około 6-10 minut, aż będzie bardzo gęsty i gładki.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Miniaturowe Wafle WanilioweMiniaturowe Wafle Waniliowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
5
Dodaj ekstrakt wanilii i zmielony cynamon, i ubić, aby połączyć.Krem maślany jest gotowy do użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cynamon MielonyCynamon Mielony
(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)
6
Umieść kawałek folii na powierzchni, aż będziesz gotowy do użycia, aby zapobiec wyschnięciu out.To skład:napełnij krem maślany workiem z ciastem wyposażonym w okrągłą końcówkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej
7
Ułóż makarony na patelni z płaskimi dnami skierowanymi do góry. Na środek połowy makaronów wymieszać około 1 łyżeczki maślanego kremu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
8
Ułóż pozostałe makarony na wierzchu, lekko naciskając, aby rozprowadzić nadzienie na brzegach.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje36
Ocena Zdrowia0
Magazyn