Snapper Provençale

Snapper Provençale
Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Snapper Provençale może być niesamowity przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 36g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 233 kalorie. Na 3,22 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 31 minut. Mieszanka pomidorów, oliwki kalamatan, cebula, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia świetny spoonacular wynik 86%. Podobne przepisy to Bakłażan Prowansalski, Lambcarre Provencale, oraz Daube A la Provencale.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 42
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Umieść rybę w naczyniu do pieczenia 11 x 7 cali pokrytym sprayem do gotowania; skropić 1 łyżką oleju i posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
RybyRyby
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
3
Piec w temperaturze 425 przez 20 minut lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować, gdy zostanie przetestowana widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Podczas gdy ryby piecze, ciepło Pozostałe 1 łyżeczka oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Dodaj cebulę, grzyby, i czosnek; smażyć 5 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
6
Dodaj pomidora, oliwki i kapary. Gotować, odkryte, 3 minuty lub do dokładnie ogrzanego, często mieszając. Wymieszać łyżką gotowaną rybę i posypać bazylią.
Składniki, których będziesz potrzebować
KaparyKapary
OliwkiOliwki
PomidorPomidor
BazyliaBazylia
RybyRyby

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Skyfall Pinot Gris. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 13 dolarów za butelkę.
Skyfall Pinot Gris
Skyfall Pinot Gris
Blada słoma w Kolorze z nutami mango, kwiatu cytrusów i banana w nosie. Na podniebieniu mieszanka owoców tropikalnych rozwija się w smakach mandarynki, mango, grejpfruta i banana. Te tropikalne nuty są kontynuowane przez długi i utrzymujący się finisz.
TrudnośćŚredni
Gotowe W31 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia78
Magazyn