Smokin ' Texas Chili
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu amerykańskich przepisów, więc spróbuj Smokin ' Texas Chili. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje 1,71 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 297 kalorii, 32G białka, oraz 9g tłuszczu. Działa dobrze jako niedrogie danie główne dla Super Bowl. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Mieszanka cebuli, chili w proszku, mielonego kminku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać salsę można śledzić to danie główne z Deserowa Salsa Truskawkowa jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Smokin ' Irish-Mex Turkey Chili, 5th Annual Chili Contest: wpis # 1-Texas-Style Chili, oraz Texas Chili.
Instrukcje
Podgrzać 1 łyżkę oleju w rondlu 6-quart na średnim ogniu.
Dodać wołowinę w 2 partiach i gotować, aż będzie dobrze rumiane, często mieszając.
Dodać pozostały olej i podgrzać na średnim ogniu.
Dodać cebulę i gotować, aż będzie miękka.
Dodać czosnek i gotować przez 30 sekund.
Dodaj salsę, wodę, chili w proszku i kminek.
Podgrzać do wrzenia. Odstaw wołowinę do rondla. Wymieszaj fasolę. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu. Przykryć i gotować przez 1 godzinę. Odkryć i gotować przez 30 minut lub aż wołowina jest przetargu widłowego.
Posypać kolendrą, w razie potrzeby.