Smażyć wołowinę z sosem ostrygowym
Wołowina Stir-Fry z sosem ostrygowym może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole receptury dania głównego. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 29g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 198 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 2,13 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać brokuły stir-fry warzywa, sos worcestershire, gotować w torbie ryżu, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 16 minut. Ogólnie ten przepis zarabia znakomity spoonacular wynik 95%. Podobne przepisy to Smażona wołowina w sosie ostrygowym, Smażyć wołowinę z brokułami i sosem ostrygowym, oraz Stir Fry Maitake Mushroom & Beef With Oyster Sauce.
Instrukcje
Przygotuj ryż zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz, aby przygotować 3 szklanki ugotowanego ryżu.
Podczas gdy ryż gotuje, pokroić mięso na ziarno w bardzo cienkie paski. Przykryj wok lub dużą patelnię nieprzywierającą sprayem do gotowania; podgrzewaj średnio-wysoko (37
Dodać mięso i czosnek; Stir-fry aż rumiane.
Dodaj brokuły stir-fry warzywa i sos ostrygowy na patelni; stir-fry 5 minut lub do dokładnie ogrzanego.