Smażony Lucjan z sosem Nuoc Nam

Smażony Lucjan z sosem Nuoc Nam
Smażony Lucjan z sosem Nuoc Nam może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.48 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 571 kalorii, 42g białka, oraz 22g tłuszczu na porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka lepkiego ryżu, olej z orzeszków ziemnych, mleko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać olej z orzeszków ziemnych, można śledzić to danie główne z Solone Ciasteczka Orzechowe Toffi jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 18 minut. Z łyżeczką wynik 76%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Smażony filet z czerwonego Lucjana z kreolskim sosem kukurydzianym, Wietnamski sos rybny Dip-nuoc mam cham, oraz Nuoc Cham (SOS sajgonki) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 3 składniki w dużej płytkiej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Mąkę i skrobię kukurydzianą połączyć w oddzielnej dużej płytkiej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Wlać olej na głębokość 1 cala w głębokiej patelni lub holenderski piekarnik; ogrzać do 350 do 36
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
PatelniaPatelnia
4
Umieścić snapper w mieszaninie mąki, powlekając obie strony i wytrząsając nadmiar. Zanurzyć snapper w mieszaninie jaj, a następnie z powrotem do mieszaniny mąki, wytrząsając nadmiar.
Składniki, których będziesz potrzebować
SnapperSnapper
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
JajkoJajko
5
Umieścić natychmiast na gorącym oleju, i smażyć 3 minuty z każdej strony lub aż złoty kolor i chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
6
Podawać natychmiast na gorącym ugotowanym ryżu z Nuoc Nam, mango i jalapeo.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryż GotowanyRyż Gotowany
1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Menage a Trois Limelight Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 11 dolarów za butelkę.
Menage a Trois Limelight Pinot Grigio
Menage a Trois Limelight Pinot Grigio
Ménage à Trois Limelight rzuca światło na orzeźwiające cytrusowe smaki w najbardziej olśniewający sposób. Limelight to nowa gwiazda z seksownymi aromatami kwiatu pomarańczy, które prowadzą do pikantnej limonki i przepysznych smaków jabłek Granny Smith, które sprawiają, że jesteś pucker up. Nutę wiciokrzewu i mineralności równoważą wyraźne nuty cytrusowe, zanim zasłony opadną, z orzeźwiającym, chrupiącym wykończeniem.
TrudnośćNormalny
Gotowe W18 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia37
Magazyn