Smażone Żabie nogi

Smażone Żabie nogi
Smażone Żabie nogi mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 558 kalorii, 47g białka, oraz 24g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $3.78 za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest dostarczany przez cookstr.com. udać się do sklepu i odebrać żabie udka, sól, masło, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Everglades Żabie nogi, Nogi z kurczaka z grilla z warzywami smażonymi, oraz Duszone udka z kaczki i smażona pierś z kaczki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 25
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Stopić Funt masła w dużej ciężkiej patelni. Lekko posolić połowę żabich udek i posypać cayenne. Pogłębiać lekko w mące. Smaż mączne żabie udka na umiarkowanie wysokim ogniu do złotego koloru.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Posypać połową rozmarynu. Trzymaj ciepło w piekarniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
4
Powtórz proces z pozostałymi żabimi nogami i utrzymaj ciepło.
5
Aby odgazować patelnię, dodaj wino i gotuj na dużym ogniu, skrobając brązowe kawałki, które przylegają do dna patelni, aż ciecz zostanie zmniejszona o połowę. Przecedzić sos na żabie udka i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
artykuł var
7
Typ_27_data = {};
8
artykuł
9
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Magazyn