Smażone zielone pomidory z ogórkiem Chlebowo-maślanym Rémoulade
Smażone zielone pomidory z ogórkiem Chlebowo-maślanym Rémoulade może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje 61 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 437 kalorii, 11g białka, oraz 18g tłuszczu. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to Południowe danie. Udaj się do sklepu i odebrać chleb i masło marynata rémoulade, mąka kukurydziana, przyprawa kreolska, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Smażone Zielone Pomidory Z Krewetkami Remoulade, Smażone zielone pomidory z Cajun Remoulade, oraz Smażone zielone pomidory z czosnkiem Rémoulade.
Instrukcje
Pomidory pokroić w plastry o grubości 1/4 cala.
Posypać obie strony pomidorów równomiernie solą i pieprzem.
Wlać maślankę do płytkiego naczynia lub talerza ciasta. Wymieszać razem mąki kukurydzianej, Kreol przyprawy, i 1 szklanka mąki w innym płytkim naczyniu lub pie Płyta.
Pomidory zagotować w pozostałej 1 szklance mąki. Pomidory Dip w maślance, i pogłębiać w mieszance mąki kukurydzianej.
Wlać olej na głębokość 2 cali w dużej żeliwnej patelni; ogrzać na średnim ogniu do 35
Smażyć pomidory, partiami, 2 do 3 minut z każdej strony lub na złoty kolor.
Osuszyć na ręcznikach papierowych.
Przenieś do stojaka z drutu; trzymaj ciepło w piekarniku 200, aż będzie gotowe do podania.
Podawać z Rmoulade ogórkiem Chlebowo-maślanym.
Dekorować, w razie potrzeby.