Smażone Tornada Wołowe
Smażone tornada wołowe wymagają około 20 minut od początku do końca. Ten bezglutenowy przepis serwuje 4 i kosztuje $4.88 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 32G białka, 45g tłuszczu i w sumie 680 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś olej z pestek winogron, tymianek, mąkę kukurydzianą i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Działa dobrze jako dość drogie danie główne. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 48%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Smażona wołowina z pomarańczą i chilli, Smażona wołowina i zupa z makaronem, oraz Smażona Polędwica Wołowa Z Rozmarynem dla podobnych przepisów.
Instrukcje
W przypadku polenty: w małym rondelku na średnim ogniu zagotuj wywar. Następnie zmniejsz ogień do średnio-niskiego. Następnie powoli ubij mąkę kukurydzianą i kontynuuj ubijanie podczas całego procesu gotowania. Gotuj, aż płyn się wchłonie, 5 do 6 minut. Następnie dodaj ser, ponownie ubij, a następnie posmakuj i dopraw solą i pieprzem. Trzymaj ciepło do podania.
Podgrzej dużą patelnię do smażenia na dużym ogniu, aż do krawędzi wędzenia, a następnie dodaj olej; zmniejszyć ogień do średniego.
Posyp steki z obu stron solą i pieprzem i dodaj do naoliwionej patelni. Smaż steki z pierwszej strony przez 2 minuty, następnie odwróć i powtarzaj gotowanie przez dodatkowe 2 minuty. Po ugotowaniu wyłącz ogień i dodaj masło i tymianek. Pozostaw masło do zrumienienia, obracając lub nakładając masło na steki podczas procesu przez 1 minutę.
Wyjmij steki i odstaw na 2 minuty. Następnie podziel przygotowaną polentę na talerze, posyp smażonymi tornadami, a następnie łyżką na brązowym maśle i podawaj.