Smażone Tornada Wołowe

Smażone Tornada Wołowe
Smażone tornada wołowe wymagają około 20 minut od początku do końca. Ten bezglutenowy przepis serwuje 4 i kosztuje $4.88 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 32G białka, 45g tłuszczu i w sumie 680 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś olej z pestek winogron, tymianek, mąkę kukurydzianą i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Działa dobrze jako dość drogie danie główne. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 48%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Smażona wołowina z pomarańczą i chilli, Smażona wołowina i zupa z makaronem, oraz Smażona Polędwica Wołowa Z Rozmarynem dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
W przypadku polenty: w małym rondelku na średnim ogniu zagotuj wywar. Następnie zmniejsz ogień do średnio-niskiego. Następnie powoli ubij mąkę kukurydzianą i kontynuuj ubijanie podczas całego procesu gotowania. Gotuj, aż płyn się wchłonie, 5 do 6 minut. Następnie dodaj ser, ponownie ubij, a następnie posmakuj i dopraw solą i pieprzem. Trzymaj ciepło do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
PolentaPolenta
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
1 Czubata łyżka Białego Pieprzu1 Czubata łyżka Białego Pieprzu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
1
Podgrzej dużą patelnię do smażenia na dużym ogniu, aż do krawędzi wędzenia, a następnie dodaj olej; zmniejszyć ogień do średniego.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Posyp steki z obu stron solą i pieprzem i dodaj do naoliwionej patelni. Smaż steki z pierwszej strony przez 2 minuty, następnie odwróć i powtarzaj gotowanie przez dodatkowe 2 minuty. Po ugotowaniu wyłącz ogień i dodaj masło i tymianek. Pozostaw masło do zrumienienia, obracając lub nakładając masło na steki podczas procesu przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Wyjmij steki i odstaw na 2 minuty. Następnie podziel przygotowaną polentę na talerze, posyp smażonymi tornadami, a następnie łyżką na brązowym maśle i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Polenta PreparowanaPolenta Preparowana
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia12
Magazyn