Smażone Tornada Wołowe

Smażone Tornada Wołowe
Smażone tornada wołowe wymagają około 20 minut od początku do końca. Ten bezglutenowy przepis serwuje 4 i kosztuje $4.88 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 32G białka, 45g tłuszczu i w sumie 680 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś olej z pestek winogron, tymianek, mąkę kukurydzianą i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Działa dobrze jako dość drogie danie główne. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 48%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Smażona wołowina z pomarańczą i chilli, Smażona wołowina i zupa z makaronem, oraz Smażona Polędwica Wołowa Z Rozmarynem dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
W przypadku polenty: w małym rondelku na średnim ogniu zagotuj wywar. Następnie zmniejsz ogień do średnio-niskiego. Następnie powoli ubij mąkę kukurydzianą i kontynuuj ubijanie podczas całego procesu gotowania. Gotuj, aż płyn się wchłonie, 5 do 6 minut. Następnie dodaj ser, ponownie ubij, a następnie posmakuj i dopraw solą i pieprzem. Trzymaj ciepło do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
1
Podgrzej dużą patelnię do smażenia na dużym ogniu, aż do krawędzi wędzenia, a następnie dodaj olej; zmniejszyć ogień do średniego.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Posyp steki z obu stron solą i pieprzem i dodaj do naoliwionej patelni. Smaż steki z pierwszej strony przez 2 minuty, następnie odwróć i powtarzaj gotowanie przez dodatkowe 2 minuty. Po ugotowaniu wyłącz ogień i dodaj masło i tymianek. Pozostaw masło do zrumienienia, obracając lub nakładając masło na steki podczas procesu przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
1 Szklanka Posiekanej Cebuli1 Szklanka Posiekanej Cebuli
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Wyjmij steki i odstaw na 2 minuty. Następnie podziel przygotowaną polentę na talerze, posyp smażonymi tornadami, a następnie łyżką na brązowym maśle i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Polenta PreparowanaPolenta Preparowana
1 Szklanka Posiekanej Cebuli1 Szklanka Posiekanej Cebuli
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia12
Magazyn