Smażone Tornada Wołowe

Smażone Tornada Wołowe
Smażone tornada wołowe wymagają około 20 minut od początku do końca. Ten bezglutenowy przepis serwuje 4 i kosztuje $4.88 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 32G białka, 45g tłuszczu i w sumie 680 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś olej z pestek winogron, tymianek, mąkę kukurydzianą i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Działa dobrze jako dość drogie danie główne. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 48%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Smażona wołowina z pomarańczą i chilli, Smażona wołowina i zupa z makaronem, oraz Smażona Polędwica Wołowa Z Rozmarynem dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
W przypadku polenty: w małym rondelku na średnim ogniu zagotuj wywar. Następnie zmniejsz ogień do średnio-niskiego. Następnie powoli ubij mąkę kukurydzianą i kontynuuj ubijanie podczas całego procesu gotowania. Gotuj, aż płyn się wchłonie, 5 do 6 minut. Następnie dodaj ser, ponownie ubij, a następnie posmakuj i dopraw solą i pieprzem. Trzymaj ciepło do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
1
Podgrzej dużą patelnię do smażenia na dużym ogniu, aż do krawędzi wędzenia, a następnie dodaj olej; zmniejszyć ogień do średniego.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
2
Posyp steki z obu stron solą i pieprzem i dodaj do naoliwionej patelni. Smaż steki z pierwszej strony przez 2 minuty, następnie odwróć i powtarzaj gotowanie przez dodatkowe 2 minuty. Po ugotowaniu wyłącz ogień i dodaj masło i tymianek. Pozostaw masło do zrumienienia, obracając lub nakładając masło na steki podczas procesu przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
3
Wyjmij steki i odstaw na 2 minuty. Następnie podziel przygotowaną polentę na talerze, posyp smażonymi tornadami, a następnie łyżką na brązowym maśle i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Polenta PreparowanaPolenta Preparowana
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia12
Magazyn