Smażone Tornada Wołowe

Smażone Tornada Wołowe
Smażone tornada wołowe wymagają około 20 minut od początku do końca. Ten bezglutenowy przepis serwuje 4 i kosztuje $4.88 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 32G białka, 45g tłuszczu i w sumie 680 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś olej z pestek winogron, tymianek, mąkę kukurydzianą i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Działa dobrze jako dość drogie danie główne. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 48%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Smażona wołowina z pomarańczą i chilli, Smażona wołowina i zupa z makaronem, oraz Smażona Polędwica Wołowa Z Rozmarynem dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
W przypadku polenty: w małym rondelku na średnim ogniu zagotuj wywar. Następnie zmniejsz ogień do średnio-niskiego. Następnie powoli ubij mąkę kukurydzianą i kontynuuj ubijanie podczas całego procesu gotowania. Gotuj, aż płyn się wchłonie, 5 do 6 minut. Następnie dodaj ser, ponownie ubij, a następnie posmakuj i dopraw solą i pieprzem. Trzymaj ciepło do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
1
Podgrzej dużą patelnię do smażenia na dużym ogniu, aż do krawędzi wędzenia, a następnie dodaj olej; zmniejszyć ogień do średniego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Posyp steki z obu stron solą i pieprzem i dodaj do naoliwionej patelni. Smaż steki z pierwszej strony przez 2 minuty, następnie odwróć i powtarzaj gotowanie przez dodatkowe 2 minuty. Po ugotowaniu wyłącz ogień i dodaj masło i tymianek. Pozostaw masło do zrumienienia, obracając lub nakładając masło na steki podczas procesu przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Wyjmij steki i odstaw na 2 minuty. Następnie podziel przygotowaną polentę na talerze, posyp smażonymi tornadami, a następnie łyżką na brązowym maśle i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Polenta PreparowanaPolenta Preparowana
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia12
Magazyn