Smażone rzodkiewki i rukola

Smażone rzodkiewki i rukola
Smażona rzodkiewka i rukola to bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 58 kalorii, 0g białka, oraz 6G tłuszczu. Na 21 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś wodę, rukolę, rzodkiewkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pastrami Woodpigeon Ze Świeżymi Rzodkiewkami I Rukolą Na Kwaśnym, Podsmażone pory i rzodkiewki, oraz Bruschetta Ze Smażoną Rzodkiewką dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać masło z olejem w 12-calowej ciężkiej patelni na umiarkowanie wysokim ogniu, aż piana ustąpi, następnie sauté rzodkiewki z solą i pieprzem, mieszając od czasu do czasu, 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
RzodkiewkaRzodkiewka
MasłoMasło
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodać wodę i gotować, przykryte, aż chrupiące-miękkie, o 2 protokół, następnie gotować, odkryte, mieszając od czasu do czasu, aż płyn odparuje, 1 do 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
3
Dodać rukolę i podsmażyć, mieszając, aż zwiędną, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rukiew WodnaRukiew Wodna

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia0
Magazyn