Smażone Paluszki Szparagowe

Smażone Paluszki Szparagowe
Smażone paluszki szparagowe wymagają ok. 25 minut od początku do końca. Ten przepis służy 5. Jedna porcja zawiera 163 kalorie, 6G białka, oraz 8G tłuszczu. Na 1,32 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. 26 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Mieszanka skórki cytrynowej, olej roślinny, mielony pieprz i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 80%, co jest niesamowite. Podobne przepisy to Włoskie Paluszki Szparagowe, Chrupiące Parmezan Szparagi Paluszki, oraz Smażone Paluszki Serowe.

Instrukcje

1
Rozgrzać 1-calowy olej roślinny na głębokiej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej RoślinnyOlej Roślinny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
W szerokiej misce ubić maślankę, paprykę, czarny pieprz i skórkę z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
MaślankaMaślanka
Skórka CytrynowaSkórka Cytrynowa
PaprykaPapryka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Mąkę wlać do osobnej szerokiej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Umieść papierowy talerz wyłożony ręcznikiem w pobliżu kuchenki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
PiecPiec
5
1/3 szparagów zanurzyć w maślance.
Składniki, których będziesz potrzebować
MaślankaMaślanka
SzparagiSzparagi
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
6
Szparagi przełożyć na mąkę i obtrzeć.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
7
Powtórz z drugą warstwą mieszanki maślanki i mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
MaślankaMaślanka
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
8
Szparagi smażyć na rozgrzanym oleju na złoty kolor, 2 do 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
9
Przenieś do wyłożonej ręcznikiem papierowym talerza.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
10
Powtórz proces ciasta i smażenia, aż wszystkie patyczki zostaną ugotowane.
11
Podawać natychmiast.
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia21
Magazyn